SosMet - Valmennuspalvelut

SosMet-Valmennuspalvelut keskittyy henkilöasiakkaille suunnattuun ratkaisukeskeiseen neuropsykiatriseen opintojen ja työelämän valmentamiseen ja tukeen. Vahvuutemme on monipuolinen asiantuntemus neuropsykiatrisista ja mielen vaikeuksista, oppimisvaikeuksista ja työssä jaksamisesta. Käytämme ratkaisukeskeistä otetta, jonka tavoitteena on tukea henkilöä etenemään opinto- ja työpolulla. Syvyyttä valmennukseen tuo valmentajamme laaja-alainen taustakokemus useilta eri toimialoilta.

Vastaanottotilamme on Pirkanmaan Ihmissuhdetyö ry:n ”Seitsemäs Taivas” -toimitilassa Tampereella (Yliopistonkatu 60 A 7.krs, 33100 Tampere). Palvelu voi toteutua myös etätapaamisina verkon kautta. Palvelumme kieli on suomi.

Palveluitamme ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen uravalmennuksen alueella ovat

  • Uraohjaus ammatinvalintaan ja opintoihin
  • Uravalmennus työelämän tukena
  • TaL-Visual® - Työelämän Coaching: tehokas lyhytvalmennus tilannekartoitukseen ja suunnan valintaan

Huom! Yritysten, julkisten palveluiden ja työyhteisöjen tilaamat asiantuntijapalvelut: Katso SosMet-Työyhteisöpalvelut.

Palvelumme ei ole Valviran valvonnan alle kuuluvaa kliinisen psykologian tai terapian palvelua, emmekä voi antaa lääketieteelliseen tutkimukseen soveltuvia virallisia lausuntoja. Voimme antaa selvityksiä ja raportteja, joita voidaan käyttää Valviran hyväksymän asiantuntijan oman harkinnan mukaan virallisten lausuntojen täydentävänä tai taustatietona.

Yksityisasiakkaille suunnattujen palveluiden hinnat vuonna 2020:

Alkukeskustelu ja/tai ensitapaaminen (30 min) veloituksetta. Laadimme asiakaan kanssa yhteistyössä kaikista toimeksiannoista kirjallisen sopimuksen, jossa huomioidaan Suomessa voimassa olevan Tietosuojalain ja -asetuksen vaatimukset.

Valmennustapaamiset muualla kuin vastaanottotiloissa hinnoitellaan tapauskohtaisesti sopien. TaL-Visual® - Työelämän Coaching -valmennus tarjotaan erikseen sovittavana pakettihintana.

Variantin toiminta on arvonlisäverollista, joten laskutus sisältää arvonlisäveroa 24 %.

 

Kysy lisää SosMet–palveluista:
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi [at] variantti.fi
Taina Piispa, gsm +358 40 751 2658

 

Asiantuntijamme Taina Piispa:

SosMet-palveluiden valmentajana toimii työelämän sosiologi (VTL), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja diplomi-insinööri (DI) Taina Piispa, jolla on laaja-alainen asiantuntemus työtehtävistä eri toimialoilla ja organisaatioiden eri hierarkiatasoilla. Tainalla on pitkä kokemus neuropsykiatrisista ja mielenterveyden haasteista, kuten myös oppimisvaikeuksista. Taina on hankkinut lisäkoulutusta säännöllisesti 20 vuoden kuluessa mm. psyykkisen työkyvyn arvioinnista, mielenterveyden kysymyksistä, sensointegraation häiriöistä ja neuropsykiatriasta. Hän on toiminut myös kouluttajana neuropsykiatrian alueella lähes 15 vuotta ja tehnyt vuosia yhteistyötä eri NV-järjestöjen (www.nv.fi) kanssa. Viimeisen 30 vuoden aikana Taina on kuulunut useisiin eri ammatillisen koulutuksen kehittämistä edistäviin työ- ja ohjausryhmiin. Yrittäjyyden ohessa Taina on toiminut 2010-luvun aikana neljä lukuvuotta erityisopetuksen tehtävissä peruskoulusektorilla. Taina on myös tietokirjailija ja valmennuksen yksilö- ja ryhmämenettelyiden menetelmäkehittäjä. Taina on Neuropsykiatriset Valmentajat ry:n hyväksytty jäsen.

sharp