SBM-Tietopalvelut

Pidä itsesi ja tietotaitosi ajan tasalla, silloin kun sinulle sopii!

SBM–Tietopalvelut on kaupallinen julkaisija ja tiedon jakaja, joka julkaisee tieteellisiä artikkeleita ja tutkimuksia tukeakseen organisaatioiden, verkostojen ja palvelujen tutkimusta ja kehittämistä.

SBM-Tietopalvelujen monipuolinen ja jatkuvasti uudistuva valikoima palvelee erityisesti organisaatioiden johtoa sekä kehittäjiä ja tutkijoita verkostojen, organisaatioiden, henkilöstön, palvelujen ja prosessien alueilta.

 

Tutkimusseuranta (Nyt 97 tutkimusta)

Tutkimusseurantatietokantaan kerätään tietoa ajankohtaisista tutkimustuloksista kotimaasta ja maailmalta. Ohjaamme palvelujen käyttäjän edelleen tutkimusten alkuperäisen julkaisijan sivustolle. Palvelu helpottaa tiedonhakua nostamalla esiin kiinnostavimpia ajankohtaisia julkaisuja oheistettuna suomenkielisellä tiivistelmällä.

 

Artikkelitietokanta (Nyt 24 artikkelia)

ISSN-L 2323-6477: ISSN 2323-6477

Artikkelitietokannasta löytyy helposti luettavia ja ymmärrettäviä tieteellisiä julkaisuja, jotka käsittelevät ihmistä, työelämää, yritysten ja organisaatioiden toimintaa ja myös johtamista monipuolisesti. Osa artikkelitietokannan julkaisuista on luettavissa yksityiseen käyttöön ilmaispalveluna.

 

ILMAINEN ARTIKKELITIETOKANTA

 

Kysy lisää SBM-palvelujen myynnistä:
Sähköpostilla: myynti [at] variantti.fi
Taina Piispa +358 40 751 2658

Tutustu käyttöehtoihin ja sopimusehtoihin täällä

Tutustu aiherakenteeseen tästä

sharp