Hurmerannan tutkimusraportti julkaistu!

Talouslehdet ovat joutuneet mediamurroksen myrskyn silmään ensimmäisten joukossa. Tämä selittyy sillä, että verkko soveltuu reaaliaikaisena erityisen hyvin talousinformaation välittämiseen.

Markku Hurmeranta on yhteiskuntatieteiden tohtori, vapaa toimittaja/talouskolumnisti ja tutkija. Hän on toiminut taloustoimittajana Uudessa Suomessa, Helsingin Sanomissa, Kauppalehdessä ja viimeksi Taloussanomien ja Uutistoimisto Startelin uutispäätoimittajana.

Hurmeranta toteutti vuosina 2009 ja 2012 tutkimukset, joissa talousmediaa on lähestytty kahdesta eri tulokulmasta. Yhtäältä on pyritty tarkastelemaan median käyttöä ja siinä tapahtuneita muutoksia ja toisaalta paneuduttu talousmedian professionaaliseen tasoon.

SBM-Tietopalvelut julkaisi 14.10.2013 Hurmerannan tutkimusraportin Talousmedia työvälineenä: Seurantatutkimus (2009/2012) talousmedian ydinkohderyhmän suhtautumisesta talousjournalismin tasoon ja medioiden rooliin taloustiedon lähteenä. Tutkimus nostaa esiin talousmedian käyttötottumusten huomionarvoisen muutosnopeuden painotuotteista kohti sähköisen median käyttöä.

Vapauta aikaasi tiedon etsimisen sijaan muuhun työhön ja seuraa ajankohtaista tutkimustietoa SBM-Tietopalveluja hyödyntäen.

Tutustu lisää: http://www.variantti.fi/fi/sbm-tietopalvelut

Osta käyttöaikaa helposti verkkokauppamme kautta: http://www.variantti.fi/fi/shop